Ingredienser (6 personer)

Tærte fyld:
2 store gulerødder
1 hk løg
1 fed hvidløg
Smør eller kokosolie til stegning
250 g. hvidkål (optøet) fra Sønderjydsk Kål
500 g. oksekød
1 spsk. cajun krydderi
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
Lidt chilli
Salt og peber
50 g. gratineringsost

Fremgangsmåde 

Riv gulerødder og bland dem med den hakkede hvidkål. Steg hvidkål og gulerødder på en pande og tilsæt salt og peber. Svits herefter løg, brun kødet og tilsæt alle krydderierne.

Rul herefter tærtedejen ud og tilsæt kål, gulerødder og kød. Strø herefter med lidt gratineringsost på toppen. Bag tærten i ovnen i ca.  15 min ved 185 grader varmluft.

Serveringsforslag:
Den spicy tærte går godt sammen med en lækker grønkålssalat med æbler, mandler eller hasselnødder og evt. granatæblekerner.