Det behøver ikke være svært at gøre kål til en del af hverdagen. Kål indeholder proteiner og vitaminer, der opretholder en sund balance i kroppen. Desuden giver den styrke til organer, og hjælper med at bevare et stærkt og balanceret immunforsvar.

Vi har, i samarbejde med en professionel og kreativ kok, skabt nogle nemme, sunde og ikke mindst lækre retter til dig.


Opskrift med hvidkål

 

"Hvidkålen er hammer, hammer lækker. Jeg fik den overrakt den ved et besøg af to dejlige mennesker hos os hernede ved den gamle ejdergrænse. Jeg har lige spist den for förste gang, indtil maven sagde stop, fordi den var ved at sprække. Nu sidder jeg her, kigger på resten og vandet løber stadigvæk sammen i munden."

- Tin Fröhlich, Kruså

Opskrift med grønkål

 

 

"Den hvidekål er fast bestandel her i husstanden både sommer og vinter. En hofret til en weekend frokost.

Den grønne kål smagte jeg for første gang i går...hvor er den god, fast, fin i kål strukturen og velsmagende. Den får også nu en fast plads i fryseren"

- Conny Jørgensen, Lindved

Vi har samlet opskrifter på både grønkål og hvidkål. Du kan læse dem her, eller downloade og printe vores opskriftshæfter i PDF-form.

OPSKRIFTER MED GRØNKÅL  OPSKRIFTER MED HVIDKÅL

DOWNLOAD OPSKRIFTSHÆFTER HER