INGREDIENSER

500 g optøet og vredet hvidkål fra Sønderjydsk Kål
3 æg
½ tsk salt
1 knsp peber
60 g fuldkornsmel
60 g revet parmesanost
2 tsk olivenolie

FREMGANGSMÅDE

Kom æg, salt, peber, fuldkornsmel og parmesanost i en skål og pisk det i et minut. Tilsæt herefter hvidkål (sørg for, at det er godt vredet fri for væske).

Læg bagepapir på en bageplade. Pensl bagepapiret med olivenolie og kom hvidkålsblandingen på. Fordel blandingen ud til en firkant i en størrelse på cirka 30 x 25 centimeter. Bages ved 200 grader varmluft i cirka 25 minutter til overfladen gylden og bunden er bagt. Afkøl den efterfølgende på en rist.

Skær bunden i otte dele. Saml toast med ost og skinke og bag i en toastmaskine.

 

SERVERINGSFORSLAG

Skinketoast med hvidkålsbrød er perfekt som en snack mellem måltiderne, og er et sundere alternativ til den traditionelle toast.