Bund:

250 g hvidkål
1 lille løg eller skalotteløg
2 æg
½ tsk salt
1 tsk oregano
50 g revet parmesan
Salt og peber

Fyld:

Kartofler
Rosmarin
Ricotta
Rucola

Fremgangsmåde 

Snit løget fint og bland det med kålen. Æg, parmesan og krydderier blandes i og røres godt sammen. Masen bredes ud på bagepapir og fordeles i et tynd lag.

 

Bages ca 45 min v. 180 grader (varmluft)


Efter 45 min tages pizzabunden ud. 2 spsk olivenolie blandes m. 1 tsk rosmarin og 1 knust fed hvidløg. Smøres på den bagte pizzabund. 1 bagekartoffel skæres i tynde skiver og lægges på pizzaen. Ricotta fordeles ovenpå.

Pizzaen bages yderligere 12-15 min.

Skyllet rucola og revet parmesan kommes på til sidst.